AKFİX

Започвайки дейността си в областта на химическите продукти през 2001 г. AKFIX се фокусира върху разработването на екологични , важни химически продукти и технологии за създаване на постоянни решения за нуждите на клиентите.Разработвайки различни продукти за различните потребности на клиентите , AKFIX предоставя на своите клиенти широка продуктова гама от:

  • Полиуретанови аерозолни пяни
  • Уплътнители
  • Лепила за хартия
  • Технически и индустриални лепила
  • Технически аерозолни продукти
  • Покрития и Хидроизолационни продукти
     

Благодарение на своето профилирано ноу-хау и познания, Akfix се превръща в идеален МАЙСТОР НА РЕШЕНИЯТА , който е истински професионален и международен играч на пазара на полиуретанова пяна и уплътнители, разработка и поддръжка.AKFIX СЪЗДАВА ТРАЙНИ РЕШЕНИЯ за поддръжка и извършване на професионално строителство на строителни фирми във всички техни операции.

Днес Akfix е в тясна връзка с клиентите си, като разпространява продуктите си в повече от 108 държави по целия свят, като е в състояние да отговори на техните искания в много кратък период от време.Akfix също така представя важни предимства и помощ на своите партньори на пазара.Akfix осигурява ефективна маркетингова и търговска подкрепа на партньорите си, осигурявайки силната си позиция на съвременния конкурентен пазар.

Освен това, продуктите на Akfix, разработени за нуждите на пазара, се представят на пазара с интензивни промоционални и комуникационни операции.

Професионалисти и домашни майстори от цял свят предпочитат продуктите на Akfix за по-трайни и ползотворни резултати.

Akfix е регистрирана търговска марка на Akkim Yapı Kimyasalları A.Ş., най-големият производител на аерозолни пяни и силиконови уплътнители в Турция.App StoreGoogle PlayCertificates


705 Fast & Strong Adhesive All Bond High Tack Akfix A40 Magic 610 PU Express Montage Adhesive
Akfix Coating Logo
Akkim Logo

Адрес : Yeşilbayır Mah. Şimşir Sk. No: 22 Hadımköy / İstanbul
Тел : + 90 212 771 13 71   Мобилен : + 90 212 771 38 88  E-mail : info@akfix.com

Адрес : „Валерий С и М Груп „ АД България 1517 София бул. „Ботевградско шосе“№44
Тел : +359(02)942 34 55  Мобилен : +359(889) 70 10 40   E-mail : info@valerii.com

2018 © Copyright Akfix / All Rights Reserved.