yandex
line-ok
category right category left
Следващ продукт 100D СИЛИКОН ЗА ДУШ КАБИНИ, КУХНИ И БАНИ Предишен продукт 918N НЕУТРАЛЕН САНИТАРЕН СИЛИКОН

100S 100% СИЛИКОН САНИТАРЕН

Uygulama resimleri

100S 100% СИЛИКОН САНИТАРЕН

Ацетокси-втвърдяващ се, високопроизводителен силиконов уплътнител, устойчив на плесени, предназначен за запълване и уплътняване на празнини в широка гама от приложения. Той съчетава предимствата на изключителната адхезия към стъкло, мрамор, гранит, огледало и т.н. и е не корозивен, без мирис.

100S 100% СИЛИКОН САНИТАРЕН

Информация за продукта


Свойства
100% силикон, без разтворители. Еднокомпонентен, против влага. Високо съпротивление за формиране на плесен. Отличен праймер с по-малко адхезия към многобройни порести и непорести субстрати. Отлично прилагане при пряка слънчева светлина, дъжд, сняг и озон. Устойчив на температурни крайности (-60 ° C до +180 ° C). Бързо втвърдяване. Нисък модул, висока еластичност. Изключителна устойчивост срещу плесени и гъбички. Не се изкривява или променя. Издържа на почистващи препарати и химикали. Система за втвърдяване на ацетокси. Съответства на изискванията за спецификациите на съдържанието на ЛОС в LEED кредит EQc4.1 «Продукти с ниски емисии» от правило 1168 на SCAQ
Области на приложения
Залепване на съединителни връзки. Поставяне на уплътнение по всяко време. Остъклителни работи. Санитарни фуги: Залепване в кухни и бани.
Опаковка
Индивидуален код Продуктов код Вид Обем Брой в кашон Брой в пале Баркод
SA031 100S Transparent 280 ml - - -
SA032 100S White 280 ml - - -