yandex
line-ok
category right category left
Следващ продукт A60 КОНТАКТЕН СПРЕЙПОЧИСТИТЕЛ НА КОНТАКТИ Предишен продукт A108СПРЕЙ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕНА БОЯ

A40 MAGIC КОРОЗИОНЕН ИНХИБИТОР, ЛУБРИКАНТ, ЗАЩИТЕН СПРЕЙ

Uygulama resimleri

A40 MAGIC КОРОЗИОНЕН ИНХИБИТОР, ЛУБРИКАНТ, ЗАЩИТЕН СПРЕЙ

Корозионен инхибитор, лубрикант и многоцелеви защитен аерозолен спрей. Това е специална формула, която съчетава много свойства като почистване, смазване, разхлабване на ръждясала част, изтласкване на влага. Той може да се използва в индустриални, домашни и ежедневни работи.

A40 MAGIC КОРОЗИОНЕН ИНХИБИТОР, ЛУБРИКАНТ, ЗАЩИТЕН СПРЕЙ

Информация за продукта


Свойства
Силно проникващата способност. Освобождава ръждясали или корозирали болтове, гайки, кабели и други крепежни елементи. Смазва и разхлабва панти, ключалки и други фитинги за врати и прозорци. Намалява триенето и спира скърцането при педали, столовете, прозорците, кранове и панти. Не съдържа силикон и добавки за улавяне на замърсявания. Задвижва влажната повърхност и я изсушава, като по този начин осигурява дълъг смазочен ефект. Защитава металните части от ръжда. Осигурява поддръжка чрез проникване в повърхността и предпазва от замърсяване. Разтваря катран, смола, адхезив и др. Прониква в мазнини и мръсотия и създава защитен слой върху повърхностите.
Области на приложения
Във всички фитинги, механизми за врати и прозорци, ключалки, дръжки, панти. За премахване на влажността на метални повърхности на велосипеди, мотоциклети, малки моторни превозни средства, електронни контакти и други домашни инструменти като свредла, триони и т.н. За разхлабване и активиране на ръждясващи и блокирали механизми. Може да се използва за защита на повърхности, уязвими на вода и ръжда. За разтваряне на лепилни материали като катран, смола, самозалепващи ленти и др. Може да се използва за почистване и поддръжка на оръжия.
Опаковка
Индивидуален код Продуктов код Вид Обем Брой в кашон Брой в пале Баркод
YA420 A40 - 200 ml 24/96 - -
YA440 A40 - 400 ml 24/48 - -
YA410 A40 - 100 ml 36 - -
YA419 A40 - 19 L 1 - -
YA430 A40 - 30 L 1 - -
YA402 A40 - 200 L 1 - -
Видео