yandex
line-ok
category right category left
Следващ продукт A70 СПРЕЙ ЗА СМАЗВАНЕПРОТИВ РЪЖДА Предишен продукт A40 MAGIC КОРОЗИОНЕН ИНХИБИТОР, ЛУБРИКАНТ, ЗАЩИТЕН СПРЕЙ

A60 КОНТАКТЕН СПРЕЙПОЧИСТИТЕЛ НА КОНТАКТИ

Uygulama resimleri

A60 КОНТАКТЕН СПРЕЙПОЧИСТИТЕЛ НА КОНТАКТИ

Този продукт е предназначен за премахване на флюс и други замърсители на повърхността. Продуктът се изпарява бързо от повърхността, без да оставя остатък, а създава защитен слой. Предназначен е за почистване на грес, мръсотия и др. от електрическо и електронно оборудване.

A60 КОНТАКТЕН СПРЕЙПОЧИСТИТЕЛ НА КОНТАКТИ

Информация за продукта


Свойства

Бързо почистващо действие за премахване на следи от флюс, леки масла, отпечатъци от пръсти и други замърсители. Периодичното планирано приложение удължава продължителността на живота на компонентите. Непроводим и не корозира. Изпарява се напълно и оставя с много тънък защитен слой. Безопасен за всички метални повърхности, повечето гуми, пластмаси и покрития. Препоръчително е да се тества върху чувствителни пластмаси, монтирани със залепване или части под напрежение. Удобен за използване на 360 ° (наопаки).

Области на приложения

Калкулатори. Компютри. Цифрова техника. Електронни запалвания. Навигация. Оборудване. Печатни платки. Радари. Радиостанции. Ключове и релета. Автоматични прекъсвачи. Алармени и сигнални системи. Терминали. Щепсели и контакти.

Опаковка
Индивидуален код Продуктов код Вид Обем Брой в кашон Брой в пале Баркод
YA60 AKFIX A60 - 200 ml 12 - -