PRODUCT SEARCH
line-ok
ЕЗИЦИ
line-ok
line-ok

PA550 МЕМБРАННА ПРЕСА ЛЕПИЛО

КАТЕГОРИИ РЕШЕНИЯ
TDS

PA550 МЕМБРАННА ПРЕСА ЛЕПИЛО

ОПИСАНИЕ Akfix PA 550 e лепило от ново поколение за лепене на PVC, PP, PET, ABS специално върху МДФ, с вакуумен или мембранен процес на притискане за производството на силно гланцирани мебели в кухнята, банята, или за врати на шкафове или гардероби. Лепилата с мембранно притискане може да се използват заедно с втвърдители на Akfix, създаващи напречно свързан филм с високи адхезионни свойства, както и с много добра топло и водоустойчивост.

Свойства
  • Лесно за приложение, с нисък вискозитет Бързо съхнещо Водоустойчиво Синтетични и естествени материали, отлична адхезия
  • Не губи якост при ниски и високи температури Устойчиво на влага и химикали Чувствителен на топлина филм с висока адхезия за ниска активираща температура.
  • Не вреди на околната среда и човешкото здраве.
Области на приложения
  • Постоянна адхезия за трайно закрепване Отлична устойчивост на топлина за предотвратяване на разслояването в горещи условия Изключителни характеристики за залепване върху повечето синтетични и естествени материали Дава възможност за получаване на перфектна и гладка повърхност на силно гланцирани покрития. Висока начална якост на залепване и ниска температура на активиране за чувствителни на топлина филми.
Опаковка
Индивидуален код Продуктов код Вид Обем Брой в кашон
AMP20 PA550 Plastic Bucket 20 kg 1
AMP01 PA550 Plastic Bottle 1 kg 1
Joint Sealant Calculator
line-ok
Width (mm) Depth (mm) Length (mm) Product Packaging Type