yandex
line-ok
category right category left
Следващ продукт P625 ПОЛИУРЕТАНОВ УПЛЪТНИТЕЛ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО Предишен продукт БЪРЗ И СИЛЕН AST Polymer

ALLBOND MS ЛЕПИЛО УПЛЪТНИТЕЛ ЗАТИКОВИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ

ALLBOND MS ЛЕПИЛО УПЛЪТНИТЕЛ ЗАТИКОВИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ

Еднокомпонентно, некорозивно, висококачествено, бързо втвърдяващо се MS полимерно лепило- уплътнител, предназначено за палубни приложения, където се изисква устойчивост на UV, екстремни климатични условия, продължително излагане на сладка и солена вода и водоустойчивост. Подходящо е и за водоустойчиво уплътняване на палуби от тиково дърво в мореплавателни приложения.

ALLBOND MS ЛЕПИЛО УПЛЪТНИТЕЛ ЗАТИКОВИ НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ

Информация за продукта


Свойства

Химически устойчив на сладка вода, солена вода и разредени киселини. Устойчивост на UV, стареене, влага и екстремни атмосферни влияния. Екологично чист, без изоцианат, разтворител, киселини и халогени. Силно еластичен при ниски и високи температури. Отлична адхезия към множество порести и непорести основи. Може да се полира след втвърдяване. Бързо втвърдяване, слаб мирис и не се стича.

Области на приложения

Предназначен е за уплътняване на фуги между тикови палуби и множество палубни основи. Изключителна адхезия на присъединителни елементи, изработени от дърво, бетон, пластмаса, стомана, алуминий, цинк, мед, порцелан, керамика, PVC, метали, полиестер, поликарбонат, естествен камък, мрамор, огледало, стъкло и порести повърхности. Ако използвате за първи път се препоръчва предварителен тест за пластмаси преди прилагане.

Опаковка
Индивидуален код Продуктов код Вид Обем Брой в кашон Брой в пале Баркод
AMS75 Teak Deck Black 600 - - -
AMS76 Teak Deck Black 290 - - -